LCT_valkoinen

Perävaunut

Laadukkaasti Perille

LCT Perävaunut

LCT perävaunujen valmistaminen aloitetaan kartoittamalla asiakkaan kuljetustarpeet. Suunnittelemme asiakkaan kanssa yhdessä tarpeisiin parhaiten soveltuvan ratkaisun. On sitten kyseessä tukki-, vaihtolava-, sora-, rahti- tai joku muu perävaunu niin asiantunteva myynti ja tuotekehitys osaa tarjota juuri sinulle parhaiten sopivan ratkaisun.

Perävaunujen rungot valmistetaan erikoislujasta 700 sarjan rakenneteräksestä. Poikkipalkit ja liitokset liitetään toisiinsa pulttaamalla jolloin rungosta saadaan erittäin kestävä ja pitkäikäinen. Perävaunu pintakäsitellään omassa maalaamossa, jolloin perävaunu saa asiakkaan valitseman värin pintaansa.

Kiinteät, kääntyvät tai nousevat akselit, jarrujärjestelmän sekä muut lisävarusteet asiakas voi halutessaan valita oman mieltymyksen mukaan tai vaihtoehtoisesti ehdotamme ajotarpeesi kokemuksemme perusteella hyvää ratkaisua.

Mielellämme tarjoamme kokonaisratkaisua perävaunusta sekä koko yhdistelmästä autoineen ja päällirakenteineen tällöin kokonaisvastuu on yhden numeron takana.

LCT Monikäyttö
Vieritä ylös