Yritys

Kokemusta ja laatua

Kun kestävyys, käytettävyys ja ulkonäkö ratkaisee

Kuljetusalan tuntemusta yli 50 vuotta

Laurinaho Yhtiöt on suomalainen yritys, joka on toiminut Parkanossa Pahkalan teollisuusalueella vuodesta 2007. Kuljetusalan tuntemusta löytyy yli 50 vuoden ajan. Laurinaho-Yhtiöt toteuttaa juuri sinun tarpeisiisi soveltuvat ratkaisut, tarvitset sitten vaihtolavaa soran, kiven, roskien, romun, koneiden, viljan tai muun materiaalin kuljetukseen. Valikoimaan kuuluu myös erilaiset perävaunut, nosturiautot, koukkuautot, turveyhdistelmät.
Kokeneet ammattilaisemme myös huoltavat ja korjaavat raskasta kalustoa. Kolarikorjaukset, akseleitten lisäykset ja akselivälien muutokset, jarrukorjaukset ja -ohjelmoinnit, maalaukset, hiekkapuhallukset ja nosturitarkastukset nykyaikaisilla työkaluilla ja menetelmillä kuuluvat palveluihimme. Laajan oman tuotannon ansiosta teemme myös metalliteollisuuden alihankitatöitä.

Merkitseekö kestävyys, käytettävyys ulkonäkö sekä paras ratkaisu kuljetustarpeeseesi mitään. Mikäli vastaus on kyllä, silloin LCT Laurinaho Custom Trailers on paras ratkaisu. LCT Laurinaho Custom Trailers on oma tuotemerkkimme laadukkaille tuotteillemme.

Laatu

Meille merkitsee paljon, että asiakas on tyytyväinen ja toteaa saaneensa rahoilleen täyden vastineen. Siksi suunnittelemme ja valmistamme lavat, päällirakenteet ja perävaunut itse. Meille on kunnia asia käyttää niissä tarpeeseen soveltuvia parhaita materiaaleja ja komponenttejä. jolloin laatu ja kestävyys on huipputasoa.

SSAB on myöntänyt Laurinaho-Yhtiöille Hardox –sertifikaatin osoituksena siitä, että lavoissa käytämme Hardoxin kulutuslevyjä, jolla saavutetaan lyömätön suorituskyky sekä hyvät elinkaarisäästöt.
LCT kierratys

Ympäristö

Ympäristöä kunnioittaen

Laurinaho-Yhtiöillä tavoitteena on valmistaa raskaan kaluston ratkaisuita sekä komponenttejä ammattitaitoisesti ja laadukkaasti ympäristöä kunnioittaen.

Tuotannossa käytämme mahdollisimman paljon kierrätettäviä materiaaleja. Huomioimme ympäristöasiat jätehuollossa ja kierrätyksessä. Meillä kaikki jätteet eritellään ja kierrätetään omille lavoilleen. Nestemäinen jäte toimitetaan hävitettäväksi asianmukaisella tavalla.

Toimitilojemme valaistuksesta yli 4000m2 on toteutettu energiatehokkailla Led valaistuksella.

Tuotekehitys

Paras ratkaisu sinun tarpeeseesi

Laurinaho-Yhtiöillä on yli 50 vuoden laaja-alainen kokemus kuljetuskaluston rakentamisesta. Aina ei tarvitse olla valmista ratkaisua vaan tuotekehityksemme suunnittelee yhdessä asiakkaan kanssa asiakkaan tarpeisiin parhaiten soveltuvat ratkaisut. Jatkuvalla kehitystyöllä ja innovoinnilla pyrimme kehittämään olemassa olevista ratkaisuista vieläkin parempia.

Vieritä ylös