Toimitusehdot

TILAUS- JA TOIMITUSEHDOT

Hinnat ja maksutapa

Hinnat ovat tukkuhintoja, tuotteet ovat vapaasti varastostamme. Hinnat ovat voimassa toistaiseksi sitoumuksella FCA Parkano. Pidätämme oikeudet hinnanmuutoksiin. Verkkokaupassa esitetyt hinnat ovat (ALV 0 %).
Tilauksiin, joiden kokonais arvonlisätön hinta (nettoarvo) jää alle 150€, lisätään pakkaus ja käsittelykuluja 15€ (alv 0%)
Kotimaan laskutukseen lisätään kotimaan kulloinkin voimassa olevan arvonlisävero. Muuten noudatamme teknisen kaupan liiton yleisiä myyntiehtoja.

Tilauksen käsittely, toimitusehdot ja toimitustavat

Tarvittaessa otamme huomioon tarkemmat toimitusehdot, normaalisti toimitusehto on FCA Parkano.
Tuotteet toimitetaan halutulla toimitustavalla asiakkaalle, esim: Posti, Matkahuolto, Kaukokiito tai asiakkaan omalla rahdilla. Toimituskulut lisätään laskuun.

Palautusoikeus

Kauppamme palvelee ensisijaisesti yritysasiakkaita. Sopimus asiakkaan välillä syntyy, kun tilaus kirjautuu verkkokauppaamme. Lähetämme asiakkaalle tilausvahvistuksen, asiakkaan kirjautumisen yhteydessä antamaan kelvolliseen sähköpostiosoitteeseen
Reklamaatio tapaukset käsitellään aina henkilökohtaisesti myyjien kanssa erikseen. Palautuksista ja niiden on aina sovittava myyjien kanssa erikseen.

Toimitusaika ja maksuehdot

Toimitusaika on riippuvainen tuotteiden saatavuudesta ja varastosaldoista. Myyjämme käsittelee tilauksen ja lähettää asiakkaalle tilausvahvistuksen sekä tarkemman toimitusajan ja maksuehdon. Asiakas on velvollinen ilmoittamaan, jos toimitusajankohdasta halutaan poiketa.

Rekisteröityneen asiakkaan asiakastiedot

Järjestelmässä ylläpidetään tilauksille tarpeellista tietoa, kuten laskutustietoa ja tilaustietoja. Lisäksi järjestelmässä ylläpidetään asiakkaan yhteystietoja ja toimitustietoja.

Laurinaho-Yhtiöt Oy ei luovuta tietoja ulkopuolisille.

Mikäli rekisteröidyit palveluun, annathan riittävän turvallisen salasanan. Laurinaho-Yhtiöt Oy ei vastaa huolimattomasti tai varomattomasti valittujen salasanojen tai muun vastaavan aiheuttamasta haitasta asiakkaalle.

Vieritä ylös